03. Februar 2011. - 4. Memorijal "Vojkan Marković"

Gržalja Ivana - I mesto juniorke i Mihailović Boris - I mesto juniori

4. Memorijal Vojkan Markovic - pobednici

11.02

U roku predviđenom propozicijama su otkazali učešće: juniorke - Tot, Đurčik, Maksuti (Senta), Hajnal, Nikolić, Kormanjoš,Radonjić (Čoka), Tružinski, fenjveši (Bačka Topola) i Ratić (Vršac) juniori - Jovanović (Apatin)

Klubovi koji su poslali prijavu, a njihovi igrači nisu u spisku prijavljenih za takmičenje, mogu primedbu da upute takmičarskoj komisiji STSS, uz dokaz o izvršenoj prijavi. Takmičarska komisija će u slučaju opravdane primedbe izvršiti ispravku spiska takmičara.

Klub može otkazati učešće igrača bez posledica, do petka 11. februara u 12.00 časova.  Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojave, klub će biti kažnjen novčanom kaznom.

PRIJAVNINA iznosi 500,00 dinara po igraču i uplaćuje se organizatoru najkasnije do četvrtka 10. februara 2011. na tekući račun STK "Bačka -  310-4766-77. Igrači za koje nije uplaćena prijavnina neće biti žrebani.

4. otvoreni turnir za juniore i juniorke "MEMORIJAL VOJKAN MARKOVIĆ" se održava u nedelju 13.2.2011. godine, sa početkom u 10.00 časova, u sali OŠ »Nikola Tesla« u Bačkom Brestovcu, u organizaciji STK Bačka.

Propozicije

Prijave

NOVO - Žreb

NOVO - Rezultati

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs