23. Maj 2011. - Prvenstvo Srbije za mlađe kadete i kadetkinje

Ažurirano: 29.05.2011. - 14:49:45

Rezultati takmičenja

Pojedinacno prvenstvo Srbije za mlađe kadete i mlađe kadetkinje u Bačkom Brestovcu.

U kategoriji mlađih kadeta pobednik je Aleksa Adamović (Čelarevo), koji je u uzbudljivom finalu nakon rezultata 0:2 uspeo da preokrene rezultat i savlada Nikolu Marinkovića sa 3:2! Treće mesto osvojili su Nikola Grbić (Čelarevo) i Jovanović Milan (Medijana).

U kategoriji mlađih kadetkinja najuspešnija je bila Ivana Milovanović (Čoka), koja je - u ništa manje uzbudljivom finalu, posle rezultata 1:2 uspela da preokrene rezultati i u petom setu pobedi ''na razliku'' Rebeku Dani (Skorenovac) 3:2! Treće mesto osvojile su Emilia Tiragić (Bački Brestovac) i Dragana Vignjević (Obilić).

U kategoriji parova, kod mlađih kadeta pobednici su Marinković Nikola i Jovičić Matija (STAK), koji su u finalu savladali Milošević Milana (Hajduk Veljko - Negotin) i Vlajković Željka (Prva petoletka - Trstenik) rezultatom 3:2. Treće mesto osvojili su Adamović/Grbić (Čelarevo) i Fenjveši/Tomić (B. Topola/Temerin).

Najuspešniji par kod mlađih kadetkinja bio je Ela Halas - Dragana Vignjević (Senta/Novi Kneževac) koje su osvojile prvo mesto. U finalu su savladale par Izabelu Lupulesku i Ivanu Milovanović (Uzdin/Čoka) 3:0. Treće mesto osvojile su Tiragić/Dani (Bačka/Doža) i Ardelean/Jokić (Uzdin/Vršac).

...>

Ažurirano: 27.05.2011. - 09:41:16

Žreb

Satnica

Organizator je izmenio satnicu takmičenja za mlađe kadetkinje - takmičenje u grupama će početi oko 11.30, uz toleranciju za igračice koje zakasne zbog promene satnice

Ažurirano: 25.05.2011. - 17:51:19

Prijave

Takmičenje počinje u subotu u 10.00 časova.
S obzirom da se ne igraju mešoviti parovi turnir se igra samo jedan dan.
Okvirna satnica je:
10.00 - mlađi kadeti
12.30 - mlađe kadetkinje
svi igrači igraju kvalifikacione grupe

...>

Klubovi slobodno prijavlju sve igrače koji žele da učestvuju, a odredbe tačke 3 propozicija o ograničenju broja učesnika se primenjuju samo ukoliko broj prijavljenih igrača prevazilazi maksimalni broj od 64 kadeta i 48 kadetkinja. Ako se prijavi veći broj igrača od maksimalnog, na osnovu rezultata regionalnih prvenstava i rang listi se određuje konačna takmičarska lista i objavljuje na internet prezentaciji STSS (u četvrtak najkasnije).

Propozicije

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs