31. Avgust 2011. - Obaveštenje rukovodioca takmičenja STSS

Obaveštavam sve klubove da nisam u mogućnosti više da šaljem svakom pojedinačno propozicije i druge informacije na e-mail. Naravno ne zato što ne želim, već iz razloga što internet provajderi ili veliki mail servisi (gmail, yahoo...) stavljaju moj mail nalog na crnu "spam listu" čim jedan mail pošaljem istovremeno većem broju primalaca. Posledica je ne samo da moji mailovi ne stižu, već i da ja ponekad vaš mail ne primim.

Zbog toga, propozicije, spiskove prijavljenih igrača, žrebove, rezultate i druga obaveštenja možete dobiti na sajtu www.stss.rs. Stoga je neophodno da redovno pregledate internet prezentaciju STSS na kojoj se nalaze sve potrebne informacije - kalendari, rang liste, rezultati...

Naročito je važno da se poštuju rokovi za prijave igrača i da se zatim provere spiskovi prijavljenih takmičara koji se objavljuju nakon isteka roka za prijavu.
Na početku ove sezone je veliki broj klubova slao prijave na pogrešne mail adrese - ne na adresu navedenu u propozicijama, već na mail organizatora ili mail kancelarije STSS.

Takođe je neophodno da odjavu igrača vršite u skladu sa propozicijama i Pravilnikom o organizaciji takmičenja, jer je u slučaju da prijavljeni igrač ne dođe na takmičenje predviđena novčana kazna za klub.

Na početku tekuće sezone je očigledno da je došlo do "zabune" kod klubova oko prijave za takmičenja koja se boduju za rang liste i za ona koja se ne boduju, tako da sam naknadno prihvatio i prijave poslate na pogrešne
adrese.

S obzirom da u daljem delu sezone nije moguće tolerisati prijave koje nisu poslate potpuno u skladu sa propozicijama, molim vas da to imate u vidu, da se pridržavate rokova i da me tim povodom ne pozivate telefonom.

Hvala na razumevanju i budite slobodni da mi dostavite eventualne primedbe, sugestije... u vezi posla koji obavljam.

Pozdrav,
Bata Milićević, rukovodioc takmičenja STSS

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs