13. Septembar 2011. - Serboam Youth Open 2011

SERBIAN YOUTH OPEN VRNJAČKA BANJA OD 22.09.-25.09.2011.

Spisak juniorki i kadetkinja

Spisak juniora i kadeta

Poštovani,
Reprezentacija Srbije u Juniorskoj konkurenciji po 4. igrača u svakoj kategoriji. Reprezentacija Srbije u kadetskoj konkurenciji po 3. igrača u svakoj kategoriji. Ukupno 14 igrača i igračica, plus 4.trenera Reprezentacije Srbije.
Ostali igrači i igračice koji nisu reprezentacija Srbije a pozvani su za učešće na SERIAN YOUTH OPEN(maksimalno po 6.u svakoj kategoriji)vodiće treneri iz matičnih klubova ali bez ikakvih obaveza prema njima od strane STS Srbije.
Svim igračima i trenerima reprezentacije Srbije(njih osamnaestoro)biće plaćeni putni troškovi u,visini autobuske karte,od mesta stanovanja do Vrnjačke Banje i nazad.Takođe smeštaj i hrana(kompletan pansion)biće obezbeđen za sve igrače i trenere reprezentacije Srbije u svim kategorijama od 21.09.2011.(večera)pa zaključno sa vremenskim učešćem na prvenstvu a najkasnije do 25.09.2011.(ručak).Smeštaj igrača i trenera reprezentacije Srbije je u hotelu „Fontana" u V.Banji.
Ostali pozvani igrači i igračice, sami(ili njihovi klubovi)snose troškove prevoza do V.Banje i nazad. Smeštaj(kompletan pansion)za njih je obezbeđen u hotelu"Poštanski dom"po aktuelnoj ceni hotela a troškove snose sami (2900,oo din.kompletan pansion).
Za sve pozvane igrače omogućen je trening u hali sportaova"Vlade Divac" u V.Banji 21.09.2011. posle 18,oo časova.

S poštovanjem

Generalni sekretar STSS

J.Živić

Selektori Reprezentacije Srbije

M.Glišić, Đukić

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs