12. April 2009. - Super liga playoff sezona 2008/2009

13. april 2009. | Izvor: B92

Stonoteniseri Vojvodine prvaci

Stonoteniseri Vojvodine osvojili su titulu prvaka Srbije posle dvomeča sa ekipom STAK.

U prvom susretu plej ofa finalne serije u Novom Sadu, Novosađani su bili ubedljivi rezultatom 6:2, a u revanšu u Beogradu bilo je nerešeno 5:5. Akademci su u revanšu pružili žestok otpor, vodili su sa 5:4, ali je dubl Uroš Gordić/Zoran Savić uspeo da pobedi i tako donese nerešen rezultat i trofej Vojvodini.

U redovima Novosađana u prvom meču sjajan je bio Ištvan Poljak sa tri pobede, a u revanšu najbolji je bio Uroš Gordić sa tri pobede u singlu i pobedom u dublu.

Ekipu Vojvodine čine Ištvan Poljak, Uroš Gordić, Zoran Savić, Nikola Popov i trener Branko Đukić.


16. april 2009. | Izvor: B92

I stonoteniserke Vojvodine najbolje

Stonoteniserke Vojvodine osvojile su titulu šampiona Srbije pobedom u majstorici nad Sentom rezultatom 6:4.

STK Vojvodina je tako osvojio duplu krunu ove sezone jer su i stonoteniseri u finalu trijumfovali protiv ekipe STAK. Prva dva meča završena su nerešenim rezultatom, tako da je postojala mogućnost da učestvuju setovi pa čak i poeni.

Šampiona Srbije odlučio je duel dublova pri vođstvu Vojvodine od 5:4. Novosađankama je bio dovoljan i jedan set za titulu i šesti trofej u istoriji kluba.

Prošle godine, Vojvodina je igrala u finalima u obe konkurencije, ali je oba puta poražena. Pehar i medalje šampionkama i vicešampionkama dodelili su predsednik i sekretar STS Zoran Kalinić i Milorad Trpkovski.

Rezultati: Todorović - Tot 3:0; Plavšić - Đurčik 3:1; Barna - Tapai 1:3; Plavšić - Tot 3:2; Todorović - Tapai 1:3; Barna - Đurčik 1:3; Plašić - Tapai 1:3; Barna - Tot 3:0; Todorović - Đurčik 3:1; Plavšić/Todorović - Tapai/Đurčik 3:1.

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs