15. Jul 2013. - Sudska 'pravda' - sportska nepravda

STONOTENISERI SE IZBACUJU NA ULICU

Sudski izvršitelji najavili izbacivanje iz sale u sredu 17. Jula 2013. u 16,oo h

Neverovatno, ali istinito.

Svi stonoteniseri Stonoteniskog kluba "IMT", svih novobeogradskih i beogradskih klubova, kao i reprezentativci Srbije. biće izbačeni iz stonoteniske sale na Starom Aerodromu, zajedno sa svim rekvizitima, peharima i svime što je stečeno u proteklih, više od 50 godina.

Objekat, je 1999. godine trebalo da bude adaptiran u Dom stonog tenisa, u sklopu SVETSKOG PRVENSTVA U STONOM TENISU. Tada je stonoteniserima dat i vlasnički list u kome je, kao vlasnik naznačeno: državna svojina, korisnik vojska Jugoslavije!

Na žalost, bombardovanje je prekinulo sve aktivnosti oko adaptacije, a svetsko prvenstvo nam je oduzeto.

Uz pomoć Ministarstva sporta Srbije i fabrike IMT, stonoteniski entuzijasti su, 2001. nastavili sa adaptiranjem desnog dela hangara Starog Aerodroma u stonotenisku salu sa 8 stolova, u kojoj, u proteklih 15 godina, treniraju igrači Novog Beograda, Beograda, kao i reprezentativci Srbije. Takodje, u ovoj sali su organizovana brojna domaća i medjunarodna takmičenja.

Kako je došlo do ovakve presude, tako da bude "pravno" moguće, državnu svojinu pretvoriti u privatnu, i još se "pravno" ukljižiti, to sportistima nije razumljivo. Još manje im je razumljivo da će biti izbačeni na ulicu.

Zato, svi stonoteniseri objavljuju


JAVNI PROGLAS

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs