25. Februar 2015. - Obavestenje

OBAVEŠTENJE

Beograd, 25.02.2015.
Broj: 35/2015.

Početkom februara 2015. g. Vladimir Šiška je uputio dopis Stonoteniskom savezu Srbije - „Obaveštenje o osnivanju Zajednice ligaša", naslovljen generalnom sekretaru i izvršnom odboru STSS, kojim ih obaveštava da je na predlog Stonoteniskog saveza Vojvodine pokrenuta inicijativa za formiranje Zajednice ligaša prve i super lige, uz predlog da predsednik zajednice bude iz Beograda. U istom dopisu g. Šiška tvrdi da je "zanemaren demokratski princip da se čuje glas najuspešnijih ekipa u STSS" i zahteva pismeni odgovor STSS.
Kao predsednik STSS, podržavam svaku inicijativu i udruživanje koje ima za cilj unapređenje stonoteniske organizacije, imajući u vidu i da sam statut STSS pominje profesionalna i stručna udruženja sportista i trenera čija je delatnost usmerena na unapređenje STSS i stonoteniskog sporta.
Smatram da je tvrdnja g. Šiške o "zanemarivanju demokratskog principa" pre svega izraz samokritike i preispitivanja sopstvenog doprinosa radu STSS u prethodnih 6 godina, jer je bio i član i podpredsednik IO STSS, pa je imao prilike da ovakve inicijative pokreće i srovodi, ali to nije učinio.
S obzirom da se ne radi o hitnom pitanju, pogotovo imajući u vidu katastrofalnu finansijsku situaciju u kojoj je STSS, a o čemu ću vas takođe obavestiti u kratkom roku, predlažiću IO STSS da se ovo pitanje razmotri na zajedničkom sastanku sa predstavnicima klubova.

Oliver Radošević,
Predsednik STSS

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs