12. Jun 2009. - Evropski šampionat u stonom tenisu u disciplini mešoviti parovi: predstavljen je zvanični logo šampionata

Po prvi put ove godine prvenstvo Evrope u mešovitim parovima biće održano odvojeno od seniorskog prvenstva Evrope. Premijera je zakazana od 4-6 septembra u sportskoj hali u Subotici.

Pripreme za ovaj događaj su uveliko u toku. Zvanična delegacija ETTU u sastavu Stefano Bosi ETTU President, Maurizio Evangelista ETTU Marketing&Communication Manager i Roman Pleše ETTU Competition Manager dolazi u Suboticu 23. Juna. Za taj dan u poslepodnevnim časovima predviđen je obilazak hale sportova. 24. Juna u jutarnjim časovima biće održan sastanak  sa predstavnicima Stonoteniskog saveza Srbije i organizacionim komitetom šampionata u Subotici.

Rok za preliminarne prijave je 15. Jul 2009. godine, a za konačne 3. Avgust 2009. godine. Mečevi u mešovitim parovima do četvrt finala će se odigravati po sistemu najbolji od 5 partija, a polu finalni i finalni mečevi - najbolji od 7 partija. Na glavnoj tabli neće biti više od 64 mešovita para. Kvalifikacije će se igrati u grupama od 3 do 8 mešovitih parova.

Zvanično saopštenje Evropske stonoteniske unije http://www.ettu.org/news_view.php?id=1551

Evropski šampionat u mešovitim parovima

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs