03. Jul 2009. - Mediteranske igre u Peskari

Muška stonoteniska reprezentacija Srbije osvojila je ekipno bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Peskari. U susretu za treće mesto naši stonoteniseri su pobedili domaćina Italiju sa 3.0. Pre toga Aleksandar Karakaševic i Slobodan Grujić u polufinalu su istim rezultatom izgubili od Hrvatske.

Peskara 2009 - Mediteranske igre

Karakaševic je pobedio Bobocitu 3.0, istim rezultatom Grujić je savladao Jan Minga, a do bronze naši stonoteniseri su došli pobedom u dublu rezultatom 3:1.

U finalu Francuska je pobedila Hrvatsku sa 3:1.

Stonoteniserka Ana Marija Eerdelji plasirala se u četvrtfinale u pojedinačnoj konkurenciji. U grupi je zauzela drugo mesto sa dve pobede i jednim porazom. Poslednji susret u grupi izgubila je od Španjolke Dvorak i u četvrtfinale je zbog slabije set razlike ušla sa druge pozicije. Za ulazak u polufinale Erdelji će igrati sutra od 11 sati sa Grkinjom Ntoulaki.

Aleksandar Karakašević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale u pojedinačnom delu takmičenja. Pobedio je Španca Macada sa 4:3, ali je izgubio odlučujući susret od Bobocite iz Italije sa 4:1.

Monika Molnar takođe nije uspela da se plasira u četvrtfinale. Izgubila je od Italijanke Tan Weling sa 4:2.

Peskara 2009 - Mediteranske igre

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs