05. Maj 2017. - Skupstina STSS

Skupština STSS se održava 20. maja 2017. godine u prostorijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, Blagoja Parovića 153, sa početkom u 15.00 časova.Pozivaju se svi zastupnici klubova koji su članovi skupštine STSS da obavezno prisustvuju skupštini.
Molim sve zastupnike da potvrde učešće na sednici, a da o eventualnoj promeni delegata obaveste STSS pismenim putem (elektronskom poštom, nakasnije do 13. maja. Stonoteniski savez Srbije će iskoristiti sednicu da dodeli 10 ITTF takmičatskih loptica sa *** svakom delegatu skupštine.


Skupština usvaja opšte pravne akte od važnosti za dalji rad STSS - statut, pravila o sistemu takmičenja i pravila o teritorijalnim stonoteniski savezima. Na sednici će se takođe voditi i javna rasprava o predlozima drugih opštih akata u STSS, kao što su pravila o registraciji, reprezentacijama i drugo.

Skupština bira 4 člana izvršnog odbora STSS. Kandidata za člana IO STSS može da predloži najmanje 10 klubova. Predlog mora biti potpisan i dostavljen u STSS najkasnije do 13. maja.

Skupština takođe bira i 3 člana Nadzornog odbora STSS. Molim sve klubove da predloge za članove NO dostave do 13. maja.

Poziv za skupštinu je u prilogu kao i mapa sa označenim mestom održavanja skupštine.

Zdenko Mađer, predsednik STSS

Materijal za Skupštinu (ZIP)

Povratak...

Ministarstvo omladine i sporta

Sportski savez Srbije

Olimpijski komitet Srbije

RZZS

ADAS

Adresar sporta

ITTF Europe

ETTU

ETTU WEB TV CHANNEL

Laola1.TV

ITTF iTV

Sponzori
Gewo
iSET
Dunav Osiguranje
P3 Travel
Vianor
Pneumaster
By dWeb.rs